Fönsterbesiktning
Hem » Tjänster » Fönsterbesiktning

Dags att renovera fönstren i bostadsrättsföreningen? 

Då underlättar det att känna till fönstrens skick innan ni tar in offerter på fönsterrenovering. Vi gör en oberoende besiktning av era fönster före och efter renovering. Besiktningen ger svar på vad som behöver göras eller vad som är gjort och varför. Om ni vill sammanställer vi våra synpunkter i en rapport, som ni kan använda när ni tar in offerter.

Att bedöma offerter på fönsterrenovering kan vara knepigt om man inte har kunskapen. Vi granskar offerterna och bedömer dom utifrån vår rapport eller annat offertunderlag. Sen väljer vi den/de offerter vi anser vara bäst och motiverar varför.

Har ni synpunkter på kvaliteten på fönsterrenoveringen? Efter över 30 års erfarenhet av att renovera fönster kan vi ge en oberoende bedömning av kvaliteten på renoveringen.

OBS! Vi besiktar inte nytillverkade fönster,
endast fönster från 1960-talet och äldre. 

MUNTLIG
FÖNSTERBESIKTNING

Från

2200 kr

Vi gör en muntlig besiktning av fönstrens skick på plats. Vår bedömning kan ni använda som underlag när ni tar in offerter.

SKRIFTLIG
FÖNSTERBESIKTNING

Från

7400 kr

Vi besiktar fönstrens skick och sammanställer i en rapport, som ni kan använda som underlag när ni tar in offerter. Rapporten innehåller ett åtgärdsprogram och allmänna tips att tänka på vid upphandling.

BEDÖMNING AV OFFERTER
PÅ FÖNSTERRENOVERING

Från

4900 kr

Vi gör en oberoende utvärdering av de offerter ni fått in på fönsterrenovering.
Vi väljer den/de utförare som vi anser bäst motsvarar offertunderlaget och motiverar varför.

BESIKTNING EFTER FÖNSTERRENOVERING

Från

9300 kr

Vi gör en oberoende besiktning av fönsterrenoveringen och sammanställer i ett besiktningsprotokoll. Besiktningen gäller endast utfört arbete, ej juridiska eller ekonomiska överenskommelser med utföraren.

Moms, restid och resekostnader tillkommer.

Nyfiken på att veta mer?

Slå en signal, mejla eller kom till vår studio. Vi bjuder på kaffe.
Hör av dig innan så vi säkert är på plats.